Wagenbouwers voetbal toernooi

9 mei Hemelvaartsdag,

op de sportvelden van sv VENO, werd voor het eerst het wagenbouwerstoernooi georganiseerd door BAR SAANTJE. Er deden maart liefst 12 teams mee, welke voortkwamen uit de wagenbouwgroepen van het Vollenhoofs Bloemencorso, deze teams konden de strijd aan konden gaan voor de felbegeerde wisselbeker. Deze wisselbeker en een mooie geldprijs werden beschikbaar gesteld door de VVVV, welke de organisator is van het Corso in Vollenhove. In de ochtend werden de eerste poulewedstrijden gespeeld waarna in de middag de winnaars en verliezerspoules ingedeeld waren. De finale werd gespeeld tussen Venomenaal en Fulnaho, eindstand 0-0, de uitslag werd bepaald door strafschoppen, welke gewonnen werd door Venomenaal. Ook werd er een prijs beloofd voor beste speler van het toernooi, deze werd gewonnen door Patrick Nieuwenhuizen. De derde plaats werd veroverd door Rataplan1.
Wat ook dit corsojaar opvalt is het 30jarig bestaan van wbg De Vereniging, deze groep geeft op 15 juni een jubileumfeest op het evenemententerrein. Om dit te vieren, hebben ze een prijs bedacht; De Fair Play Prijs. De scheidsrechters van het voetbaltoernooi, hebben bepaald wie deze leuke prijs wint. Wil je dus weten wie deze prijs gewonnen heeft, kom 15juni naar het evenemententerrein.
BAR SAANTJE kijkt terug op een geslaagd toernooi, en ziet dit toernooi wel in voor herhaling. Hiervoor willen ze wel sv VENO, de VVVV, de scheidsrechters, vrijwilligers, Guido Wind en Peter de Goede bedanken voor hun medewerking en hulp.
venoemnaal voetbal