Catering

Bij ons kun je ook catering voor bij je thuis of op het werk bestellen. Of het nu voor een tuinfeestje, receptie, bedrijfslunch of een andere gelegenheid is. Lekker is het zeker! Daarnaast kleden wij je ruimte aan zoals jij dat wil. Wil je een beachparty, 90s thema of misschien wel een wild western party? Het kan allemaal! Vraag daarom gerust naar alle mogelijkheden. Wij doen het precies zoals jij dat wil.

Van hapjes tot een heerlijk buffet.

Bij Bar Saantje verzorgen wij hapjes en buffetjes voor iedere gelegenheid. Je kunt bij ons zowel terecht voor koude als warme hapjes. Wij verzorgen lunches voor bij jou thuis of op het werk. Hierbij laten we de keuze helemaal aan jou. Wil je luxe broodjes met zalm of zachte bolletjes met kaas? Alles kan en alles mag!

Daarnaast hebben wij een uitgebreid buffetassortiment. Hierbij kan je kiezen uit verschillende vis- en vleesgerechten. Natuurlijk wordt alles verzorgd met bijpassende salades en vers afgebakken stokbrood met diverse dips.

Wil je graag alle zorg uit handen? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een drankenassortiment te nemen. Dan hoef jij je nergens meer druk over te maken en alleen nog maar te genieten.

Huren voor je eigen feestje?

Wil je graag zelf de aankleding verzorgen, maar heb je zelf niet het materiaal in huis? Wij hebben het een en ander te huur:

X         Statafels | Klein, middel, groot
X         Tapjes + benodigdheden
X         Barbuffet
X         Koeling
X         Glaswerk
X         Bierfust + dranken

Voor prijzen en vragen kun je bellen naar 0527 – 241403